Veilig verbinden met SSL

Met een SSL certificaat zorg je voor een veilige en versleutelde verbinding. Dit voorkomt dat gevoelige informatie zoals persoonsgegevens onderweg naar worden onderschept en in de verkeerde handen vallen.  SSL certificaten van Comodo zijn voordelig en worden door alle browsers vertrouwd. Comodo biedt het juiste certificaat voor elke toepassing: van de laag geprijsde PositiveSSL tot de Comodo EV met groene adresbalk.

Comodo-certificaat

SSL certificaten zijn er in verschillende uitvoeringen. Zonder bedrijfsgegevens, met bedrijfsgegevens en met bedrijfsgegevens plus een groene adresbalk. Alle varianten zorgen voor een versleutelde verbinding tussen bijvoorbeeld de computer van een bezoeker en de website die bezocht wordt. Deze verbinding zorgt ervoor dat gegevens onderweg niet leesbaar zijn en dus niet misbruikt kunnen worden. Google beloont een veilige verbinding bovendien met een hogere positie in de zoekmachine.

Certificaten met bedrijfsgegevens geven daarnaast een identiteitsgarantie. Bezoekers kunnen aan het certificaat zien of ze op de website van het juiste bedrijf zijn. Een certificaat met Uitgebreide validatie (EV) toont de bedrijfsnaam direct in een groene adresbalk. Deze ben je vast wel eens tegen gekomen tijdens het surfen of telebankieren. De groene adresbalk schept vertrouwen, dit zorgt voor minder afhakers en daarmee meer omzet. Dit maakt een EV certificaat erg interessant voor webshops en andere commerciële websites.

Comodo bestaat sinds 1998 en levert vele producten op het gebied van IT-beveiliging. Als leverancier van SSL certificaten is ze wereldwijd een van de grootste partijen. In Nederland verzorgt Xolphin SSL certificaten de validatieprocedure voor Comodo certificaten. Dit zorgt voor korte levertijden en een volledig Nederlandstalig uitgifteproces. Waar de meeste leveranciers voor EV certificaten een levertijd van twee weken hebben, heb je via www.sslcertificaten.nl een Comodo EV certificaat al binnen een dag in huis.

Ook kun je bij Xolphin rekenen op hulp bij certificaatkeuze of installatie. Als je belt krijg je direct een techneut aan de lijn en per e-mail heb je binnen een kwartier antwoord. In noodgevallen zijn ze ook buiten kantoortijden bereikbaar.

 

Vorig artikelReview: Wiko Ridge Fab 4G
Volgend artikelApple wil in Europa mogelijk virtuele telecomprovider starten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in