Verkoop Pebble Time Steel gestart in Nederland

Pebble is begonnen met de verkoop van de Pebble Time Steel in Nederland. De nieuwe smartwatch van Pebble is vanaf heden te koop via de website van Pebble voor een bedrag van 299,99 euro. 

pebble-time-metaal

In eerste instantie werden de Pebble Time en Pebble Time Steel alleen via kickstarter verkocht, maar Pebble is begonnen met de reguliere verkoop van de smartwatch. De smartwatch kost 299,99 euro en wordt geleverd met een een lederen bandje. Indien je het bandje wil zoals deze ook wordt geleverd bij de Kickstarter bestellingen moet je 349,98 aftikken. Hiervoor krijg je wel de Pebble TIme Steel met stalen bandje in plaats van de lederen variant.

De Pebble Time Steel heeft een dikkere behuizing en beschikt daarom ook over een grotere accu. De smartwatch kan het tien dagen volhouden op één volle accu. De Pebble Time moet het volgens Pebble zeven dagen volhouden op een volledige accu.

Beschikbaarheid Pebble Time Steel:

De Pebble Time Steel is hier te bestellen. De levering start over ongeveer zes tot acht weken, je moet dus nog even geduld hebben.

Vorig artikeliPhone 6S komt mogelijk om 9 september
Volgend artikelReview: Thecus W4000+ NAS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in