Review: Thecus W4000+ NAS

Software

Zoals eerder al aangegeven draait de NAS op het Windows Server Essentials OS van Microsoft, het gaat hierbij om de Windows Server 2012 R2 versie. Thecus heeft Orbweb voor- geïnstalleerd. Met Orbweb is het mogelijk om de Thecus W4000+ te gebruiken als persoonlijke cloud, hierdoor kan je ook vanuit een externe locatie bij de data.

Thecus-8

Gebruikers aanmaken

Het aanmaken van gebruikers gaat via de Server configuration wizard, via dit menu is het eenvoudig om rechten te wijzigen of extra rechten toe te voegen. Ook is het mogelijk om nieuwe accounts aan te maken op de NAS.

Thecus-5

Ook op shared folder niveau kunnen de rechten aangepast worden via de setup. Zo kan je de rechten op RW/ RO of N/A configureren.

Thecus-6

Thecus-7

 

Orbweb

Met Orbweb is het mogelijk om van de Thecus W4000+ een cloud setup te maken, hierdoor kan je overal met een internetverbinding bij de bestanden. Daarnaast is er ook toegang voor Android, iOS en de overige platformen.

Thecus-10

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Thecus W4000+ NAS:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De Thecus NAS
Pagina 3: De Review
Pagina 4: Installatie
Pagina 5: Software
Pagina 6: Benchmark en prestatie’s
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
7
Mogelijkheden
7
Software
7
Prijs verhouding
8
Installatiegemak
7
Bouwkwaliteit
8
Vorig artikelVerkoop Pebble Time Steel gestart in Nederland
Volgend artikelMotorola beveiligt smartphones tegen Stagefright
review-thecus-w4000-nasDe Thecus 4000+ is een NAS welke vooral gericht is op de zakelijke markt, zo is de installatie voor de gemiddeld consument redelijk complex. Thecus heeft de NAS wel voorzien van redelijke hardware en een interne SSD.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in