Nexus 6: Enkele afbeeldingen opgedoken

Vandaag zijn er een aantal afbeeldingen opgedoken van de nieuwe Nexus 6 smartphone, de renders zijn gemaakt op de bestaande informatie en geruchten. Afgelopen week verschenen er details over de twee nieuwe Nexus-smartphones die waarschijnlijk later dit jaar nog gepresenteerd zullen gaan worden.

Nexus-6

Dit jaar is het de kans voor Huawei om een nieuwe Nexus smartphone te ontwikkelen in samenwerking met Google, het gaat hierbij om de nieuwe Nexus 6 smartphone. Er wordt gesproken over een scherm van 5,7-inch, de resolutie is nog onbekend. Nexus-6-2Volgens de laatste geruchten krijgt de smartphone van Huawei de volgende afmetingen met zich mee; 159,4mm hoog en 78,3mm breed. Het toestel wordt 6,6 tot 8,5mm dik. Ook een USB C poort en vingerafdrukscanner zijn aanwezig op de smartphone.

Volgens eerdere geruchte beschikt de Huawei Nexus 6 over een 5,7-inch scherm met een QHD resolutie van 2560 x 1440 pixels. Geruchten spreken ook over een Kirin 935 soc met 4GB aan RAM en 32 of 64GB interne opslagcapaciteit

Beschikbaarheid

De smartphone komt naar verwachting rond het najaar, een exacte datum en adviesprijs is nog onbekend.

 

Vorig artikelWindows 10 blijft Microsoft data sturen
Volgend artikeliCloud laat verwijderde bestanden terughalen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in