Apple kampt met productieproblemen iPhone 6S en iPhone 6S Plus

Apple kampt mogelijk met een tekort bij de lancering van de nieuwe iPhone 6S en iPhone 6S Plus smartphone. Een van de fabrikanten heeft problemen met de levering van bepaalde onderdelen. 

iPhone-6S

Dat schrijft Apple Insider op basis van KGI Securities-analist Ming-Chi Kuo. Kuo is de afgelopen jaren zeer betrouwbaar geweest in de voorspellingen, zo heeft hij ook bij de iPhone 5 en iPhone 5S enkele details goed naar buiten gebracht.
het bedrijf welke problemen heeft is Minebea, een Japanse product van onder meer elekronica, het bedrijf zou moeite hebben om de schermverlichting van de nieuwe iPhone te produceren.
Om het probleem te verhelpen zou Apple de order nu aan een concurrent, Radiant, geven. Hierdoor moet Apple de productie problemen voorblijven.Radiant is een bedrijf welke voor Apple eerder de schermverlichting heeft geproduceerd voor de iPad Mini.De verkoopdatum van de iPhone 6S Plus is al enkele weken uitgesteld. De kleine iPhone zal nog wel gewoon verschijnen op 25 september. Het is vooralsnog niet bekend wanneer de iPhones in Nederland verkocht zullen worden. Apple heeft vooralsnog nog niet gereageerd op de geruchten.
Vorig artikelZo kan je gratis PDF bestanden bewerken
Volgend artikelSiri gaat in iOS 9 stemmen herkennen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in