Vodafone laat klanten interactief bellen via nieuwe app

Vodafone heeft een nieuwe app uitgebracht, met de nieuwe app is het mogelijk om naast bellen ook foto’s video’s en locaties te delen met de contacten. 

De app Call+ maakt het mogelijk om foto’s video’s en locaties, hiermee wil Vodafone populaire functionaliteiten in Whatsapp samenvoegen met het bellen. Ook moet dit uiteraard voor een toe stroom belminuten zorgen, aangezien steeds meer providers lagere inkomsten hebben uit sms en belminuten.

 Met Call+ kun je vóór, tijdens en na een gesprek gegevens met elkaar delen. Zo kun je voor het bellen aangeven of de oproep urgent is, wat het onderwerp van het gesprek is, wat je locatie is en een foto eraan hangen. De ontvanger krijgt in een totaal overzicht alle belangrijke informatie, als iemand niet opneemt is het mogelijk om een voice-memo achter te laten of een tekstbericht. Hierdoor is de voicemail niet meer nodig.

Call+ werkt alleen als beide bellers deze hebben geïnstalleerd. In de app zie je een overzicht wie de app heeft geïnstalleerd op de smartphone, op dit moment is de applicatie beschikbaar voor iOS en Android.

Vorig artikelDe iPhone 6s heeft kleinere batterij dan iPhone 6
Volgend artikelNexus 6: Dit zijn de specificaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in