Interessante Elephone smartphone aanbiedingen

Op dit moment is er bij de website Everbuying een grote kortingsactie van start gegaan betreft de producten van Elephone, vooral in China is Elephone een bekend merk. Het bedrijf heeft high-end smartphone in het assortiment welke worden verkocht voor een interessante prijs. Je kan de smartphones vergelijken met OnePlus. Tijdens de actie wordt er ook regelmatig een smartphone aangeboden voor $0,01, het gaat hierbij om de Elephone Q smartphone. De actie is van 9 tot 12 november. 

Door de korting zijn de standaard smartphones goedkoper geworden waaronder de nieuwe Elephone M2 smartphone. De Elephone M2 is een Android smartphone welke de beschikking heeft over een 5-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels.

Elephone-M2-Specifications

Intern is er een Mediatek MTK6753 chipset te vinden, welke de beschikking heeft over een 64bit octa core processor welke werkt op een snelheid van 1,3Ghz. De CPU wordt bijgestaan door een ARM Mali 720 GPU te vinden, de smartphone wordt bijgestaan door 3GB aan RAM en 32GB interne ROM opslag.

Op dit moment is de smartphone te bestellen voor een bedrag van $169,99 dollar. Er zijn vanaf 09:00 UTC ook vijf toestellen verkrijgbaar welke worden verkocht voor een bedrag van 84,99 dollar.

Elephone S2

De Elephone S2 is opnieuw een smartphone welke beschikt over het Android platform. De smartphone heeft de beschikking over een 5-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. Intern is er een MTK6735 64bit processor te vinden van MediaTek.

Elephone S2

Aan de voorzijde van de smartphone is er een 2 megapixel camera te vinden, terwijl er aan de achterzijde een 13 megapixel camera te vinden is. Intern is er 2GB RAM te vinden en 16GB interne opslagcapaciteit. Zowel de voorzijde en de achterzijde van de smartphone zijn voorzien van glas en een aluminium body rondom de smartphone, hiermee heeft de smartphone een moderne look vergelijkbaar met de iPhone. De smartphone is met zijn 6,8mm ook vrij dun. Tijdens de actie is de smartphone te koop voor een bedrag van 119,99 dollar, ook bij deze smartphone zijn er weer vijf exemplaren te koop voor 59,99 dollar.

Elephone P8000

De Elephone P8000 is de meest interessante smartphone uit de lijst, zeker gezien de prijs. Deze smartphone wordt verkocht voor een bedrag van 149,99 dollar en beschikt over een volledig metal body design. Aan de achterzijde van de smartphone is er een Touch ID sensor aanwezig.

Elephone P8000

Intern is er een MTK6753 64-bit octa core processor te vinden. Aan de achterzijde van de smartphone is er een 13 megapixel camera aanwezig terwijl er aan de voorzijde een 5 megapixel exemplaar te vinden is. Opvallend is de accu capaciteit, de smartphone beschik namelijk over een accu met een vermogen van 4165mAh.

Zeker gezien de tijdelijke adviesprijs van 149,99 dollar en de zeer goede specificaties is dit een van de beste smartphone welke wordt verkocht voor een lage prijs. Het grote voordeel is het 5,5-inch scherm  met een resolutie van 1920×1080 pixels en 3GB aan RAM. Ook de flinke accu geeft een zeer goede accuduur in de praktijk.

Bestellen kan via de actiepagina van everbuying.

 

Vorig artikelSplash Drone: Ideaal geschikt voor op het water
Volgend artikelReview: Epson ecotank L555

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in