Review: Honor 7 smartphone

De Honor 7 Smartphone

De Honor 7 is een vrij compacte smartphone welke beschikt over een 5,2 inch beeldscherm met een Full HD-resolutie van 1080×1920 pixels. Dat is goed voor een pixeldichtheid van 424 pixels per inch. In de praktijk een scherm beeld, en met het blote oog zul je geen pixels kunnen tellen, ook de contrast waarde en de kleuren zijn goed. In vrijwel alle omstandigheden weet het scherm goed te presenteren.

Honor-7-10

Ook in de volle zon is het mogelijk om de smartphone nog steeds af te lezen, vooral op de automatische helderheid werkt dit erg goed.

De Kirin 935-chipset in de Honor 7 zou op papier voor uitmuntende prestaties moeten zorgen. Deze door Huawei zelf ontwikkelde processor heeft acht cores, waarvan er vier werken op een snelheid van 2,2Ghz en vier op 1,5Ghz. Intern is er 3GB aan RAM te vinden. De CPU wordt bijgestaan door een Mali-T628 MP4 GPU.

Intern beschikt de smartphone over een accu met een capaciteit van 3100mAh, volgens de fabrikant goed voor een standy-tijd van 480 uur.

Camera

Aan de achterzijde van de smartphone is er een 20 megapixel camera te vinden met autofocus en een dual flitser. Vergeleken met de camera-app van stock-Android is die van de Honor 7 behoorlijk uitgebreid, zo heeft de app vele mogelijkheden en verschillende filters, denk hierbij aan lichtfotografie en het maken van nacht foto’s. Aan de voorzijde is er een 8 megapixel camera te vinden met flitser.

Honor-7-1

Opslag

De Honor 7 heeft standaard de beschikking over een opslagcapaciteit van 16 GB wat je via een microSD kaartje eventueel nog kan uitbreiden, indien je de dual sim functionaliteit gebruikt is dit helaas niet mogelijk omdat de de microSD één dual sim aansluiting in gebruik zal nemen.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Honor 7 smartphone:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: Behuizing en uiterlijk
Pagina 4: Scherm kwaliteit
Pagina 5: Prestaties en snelheid
Pagina 6: Software en camera
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
RECENSIES OVERZICHT
Design
9
Betrouwbaarheid
9
Mogelijkheden
8
Software
7
Prijs/ Kwaliteit
9
Vorig artikelGrand Prix van Abu Dhabi live op Ziggo Sport
Volgend artikelCyber Monday bij Everbuying: Flinke korting op smartphones en tablets
review-honor-7-smartphoneDe Honor 7 is een krachtige smartphone welke wordt verkocht voor een zeer interessante adviesprijs. Zeker voor 350 euro krijg je veel voor je geld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in