Review: Honor 7 smartphone

Scherm kwaliteit

Honor heeft het 5,2-inch scherm een resolutie meegegeven van 1920×1080 pixels. Dat is goed voor een pixeldichtheid van 424 pixels per inch. Het resulteert in scherp beeld: met het blote oog zul je echt geen individuele pixels kunnen tellen. In de praktijk geeft het scherm goede kleuren en een helder en scherp beeld. Honor heeft een IPS LCD scherm gebruikt, in de praktijk zeker geen nadeel het scherm is gewoon goed, goede kleuren, helderheid en de kijkhoek is prima voor een smartphone.

Met de instellingen van de Honor 7 smartphone is het mogelijk om het scherm handmatig nog te configureren, het gaat hierbij voornamelijk om basis instellingen van het scherm. Met de Default waarde zijn de kleuren soms wat aan de blauwe kant, met de instellingen kan je dit oplossen.

Honor-7-9

Helderheid

Omdat het scherm zeer licht ingesteld kan worden is deze tevens goed zichtbaar in de zon. Met volop zon op het scherm is het scherm nog goed leesbaar en zijn de functionaliteiten nog goed te gebruiken.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Honor 7 smartphone:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: Behuizing en uiterlijk
Pagina 4: Scherm kwaliteit
Pagina 5: Prestaties en snelheid
Pagina 6: Software en camera
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
RECENSIES OVERZICHT
Design
9
Betrouwbaarheid
9
Mogelijkheden
8
Software
7
Prijs/ Kwaliteit
9
Vorig artikelGrand Prix van Abu Dhabi live op Ziggo Sport
Volgend artikelCyber Monday bij Everbuying: Flinke korting op smartphones en tablets
review-honor-7-smartphoneDe Honor 7 is een krachtige smartphone welke wordt verkocht voor een zeer interessante adviesprijs. Zeker voor 350 euro krijg je veel voor je geld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in