Nest brengt nieuwe versie thermostaat naar Nederland

Nest heeft de nieuwe versie van de Nest Thermostaat ook in Nederland uitgebracht, de nieuwe thermostaat heeft onder andere een groter en scherper scherm. Ondanks het grotere scherm is de thermostaat wel net zo groot gebleven en zelfs iets dunner. 

Nest

De nieuwe Nest thermostaat van Nest regels net zoals de voorgangers de temperatuur in huis door het gedrag van de bewoners af te lezen, de nieuwe versie doet dit volgens Nest aan de hand van betere sensoren, hierdoor is het nauwkeuriger in vergelijking met de voorgaande versies van de Nest.

De nieuwe Nest heeft ook ondersteuning voor het nieuwe Openthem modem, dit is een nieuw communicatie protocol voor de cv’s. Ook heeft de nieuwe thermostaat van nest ondersteuning gekregen voor boilers. Door de nieuwe sensoren zijn er ook meer mogelijkheden mogelijk, wanneer een gebruiker op afstand naar de Nest thermostaat kijkt wordt de tijd getoond, komt de gebruiker dichterbij dan krimpt de klok en komt er meer informatie op het scherm.

Nest verkoopt de nieuwe Nest thermostaat vanaf 17 november voor een bedrag van 249 euro , dat is duurder dan de voorgaande versies, volgens Nest komt dat door de zwakke euro.

 

Vorig artikelFlitsmeister gaat verder uitbreiden naar Europa
Volgend artikelTips voor smartphone gebruik voor visueel beperkten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in