Ki Plus TV Box: Multimedia voor bij de TV

Op dit moment zijn er verschillende TV box devices op de markt, vele van deze beschikken over het Android platform. De AceMax Ki Plus is een van deze devices en beschikt over Android 5.1 en een Amlogic S905 octa core processor. 

Acemax-KI-Plus-Amlogic-S905-64-Bit

Met de AceMax Ki Plus is het eenvoudig om Android via de HDMI output te tonen op de TV of monitor. Door de Mali 450 MP heeft de Ki Plus TV Box op grafisch gebied zeker geen tekort. Intern is er 1GB aan RAM en 8GB aan opslag te vinden.

Qua aansluitingen zit het ook goed, aan de achterzijde zijn er een tal van aansluitingen te vinden, waaronder HDMI, LAN, Optische Audio en CVBS/L/R. Aan de voorzijde is er viermaal een USB aansluitring te vinden en en microSD lezer, hiermee kan je eenvoudig content openen van de Ki Plus TV Box via de USB of microSD aansluitingen.

Complete levering:

De Acemax Ki Plus wordt compleet geleverd, met onder andere een voeding, HDMI kabel en afstandsbediening. Hiermee is het mogelijk om het apparaat vrijwel direct te gebruiken.

Acemax-Ki-Plus-TV-Box

De AceMax Ki Plus komt met 1GB aan RAM en 8GB interne ROM opslag, het is mogelijk om het geheugen te vergroten tot 32GB met een microSD kaart. HDMI 2.0 kan gebruikt worden om de content eenvoudig te tonen op verschillende multimedia devices, waaronder bijvoorbeeld een TV.

Android

Standaard is er Android 5.1 aanwezig op de AceMax Ki Plus, het OS is voorzien van de laatste applicaties en games, zeker voor een TV Box is Android 5.1 vrij recent, of de mogelijkheid er ook komt tot Android 6.0 is nog onduidelijk.

Beschikbaarheid

Via Gearbest is het mogelijk om het product te bestellen voor een bedrag van 41,92 dollar, het product is tijdelijk in de aanbieding. Bestellen kan via de productpagina van Gearbest.

 

Vorig artikeliPad Pro kan mogelijk vastlopen na opladen
Volgend artikeliPhone 6S: Vergelijking met de iPhone 6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in