Tickets kopen voor Adele bij ticketmaster? Zo vergroot je de kans op een kaartje

Al dagen zijn er vele mensen aan het nadenken over de beste strategie voor het bestellen van een kaartje voor het concert in de Ziggo Dome van Adele. A.s vrijdag gaat de voorverkoop van start, dit zijn de beste tips, voor het aanschaffen van een kaartje bij ticketmaster.

Tickets

De afgelopen weken is Adele ontzettend populair, vele Nederlanders staan al dagen te wachten op het moment dat het mogelijk is om een kaartje te bestellen voor het concert in de Ziggo Dome, maar dat zal zeker niet makkelijk worden aangezien het behoorlijk druk zal worden.

Om internet circuleren er vele tips, waarmee je de ‘kans’ kan vergroten op de kaartjes. Het beste kan je onderstaande tips toepassen:

  • Gebruik meerdere devices, waaronder op een smartphone, computer of tablet
  • Gebruik meerdere browsers op de computer, waaronder Chrome en bijvoorbeeld Internet Explorer.
  • Druk niet op F5, hierdoor sluit je weer achter de rij en ben je weer begin bij het begin. Dit moet je dus vooral niet gebruiken!.
  • Bereid verschillende betaalmethodes voor, waaronder ook een Visacard en Mastercard. Dit kan je gebruiken indien één van de betaalmogelijkheden niet werkt. De mogelijkheid om een ticket te kopen blijft niet de gehele dag geldig.
  • Koop het maximum aantal tickets, eventueel ook voor je vrienden.
  • Gebruik alle schermen om exact 10:00, eerder openen heeft helaas geen voordeel, omdat de inschrijving exact om 10:00 zal beginnen.

Gebruik niet de F5 knop, daarmee kom je weer in het begin van de wachtrij.

Voor 10:00 op de site zitten is geheel onnodig, op de site ben je dan aanwezig, maar je staat niet in de wachtrij. De belangrijkste tip, druk niet op F5.

Vorig artikelHTC heeft Android 6.0 update gereed voor One M8
Volgend artikelMede-oprichter Android wil smartphones gaan ontwikkelen

1 REACTIE

  1. Echt belachelijk, er is WEL een wachtrij waar je gewoon terug naar 0 wordt gezet zonder ook maar iets aan te raken! Wat een service!!!! NOT

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in