Galaxy S7 krijgt zelfde design als Galaxy S6

Het lijkt erop dat de nieuwe Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge geen nieuw design zullen krijgen. In het nieuwe jaar komt Samsung met de nieuwe Galaxy S7 welke de huidige Galaxy S6 zal opvolgen. Qua design zal er niet veel gaan veranderen. 

Galaxy S7

Korea Times weet te melden dat het design van de Galaxy S6 ook gebruikt zal worden bij de Galaxy S7 smartphone. Er zullen wel flinke veranderingen aanwezig zijn, maar niet op het uiterlijk. Voornamelijk zal Samsung wijzigingen toepassen in de interne elementen, zo komt er een snellere processor, beter scherm en een verbeterde camera.

Inmiddels is er al het nodige duidelijk over de specificaties van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Zo krijgen beiden smartphones een Exynos 8890 processor. Deze chipset is door Samsung zelf ontworpen en heeft vier krachtige cores. Het gaat hierbij volgens bronnen om de meest krachtige processor.

Verder wordt er ook gesproken over een behuizing van magnesium en een verbeterde camera aan de achterzijde van de smartphone. Ook komt er mogelijk weer een microSD aansluiting in de smartphone.

Vorig artikelReview: BMW i8
Volgend artikel‘Uber gewaardeerd op 62,5 miljard dollar’

1 REACTIE

  1. Ziet er naar uit dat een verwisselbare batterij niet gaat komen. Gemiste kans denk ik. Met mijn S3 ben ik al met mijn 3e accu begonnen. Ik koop ook geen auto waarbij de motorkap dichtgelast is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in