Google Play Music krijgt familie abonnement

Google heeft een familie-abonnement uitgebracht voor Google Play Music, met de dienst is het voor het hele gezin mogelijk om gebruik te maken van Google Play Music en YouTube Red. Voor slechts 15 euro is het mogelijk om met maximaal zes gebruikers de diensten te gebruiken zonder advertenties. 

Google_Play_Music

Nu de advertentie inkomsten voor de grotere websites onder druk komen te staan besluiten steeds meer websites om een betaald abonnement te hanteren. Ook Google is momenteel aan de slag gegaan met de betaalde abonnement. Google heeft besloten om de betaalde dienst voor YouTube te combineren met Google Play Music.

Voor 10 euro per maand kunnen gebruikers een abonnement krijgen op beide diensten. Google heeft ook een familie abonnement voor Google Play Music uitgebracht, hiermee is het mogelijk om voor 15 euro per maand maximaal zes gebruikers te koppelen aan het abonnement. De nieuwe dienst is bevestigd op de blog pagina van Google.

Google Play Music familie abonnement

Het nieuwe abonnement is nog niet beschikbaar in Nederland en België. Vooralsnog kunnen alleen luisteraars in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Frankrijk en Duitsland een familie-abonnement afsluiten. Wanneer het nieuwe abonnement naar Nederland komt is nog onduidelijk, al zal het niet al te lang meer duren.

Vorig artikelBundelvoordeel: Xbox One + FIFA 16 en extra controller
Volgend artikelPebble Timeline dit jaar nog beschikbaar voor oudere smartwatches

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in