Synology komt met DS216 NAS

Synology heeft een nieuwe NAS op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe DS216 NAS welke is gericht voor kleine kantoren. De DS216 is een 2bay-nas met een Marvell Armada-processor welke draait op een snelheid van 1,3Ghz in combinatie met 512MB ddr3 aan werkgeheugen. 

Synology DS216 NAS

De Marvell Armada 385-dualcore welke is gebruikt voor de DS216 NAS. De nieuwe Marvell chip is krachtiger dan de voorganger. Om de cpu te ontlasten is ondersteuning voor hardwarematige encryptie aanwezig, hierdoor is de NAS geschikt voor persoonlijk gebruik tot kleine kantoren.

De DS216 NAS kan maximaal 2 schijven aansturen met een totale opslagcapaciteit van 16TB. De lades zijn zoals gebruikelijk hot-swappable. Aan de voorkant van de NAS is er een USB copy knop te vinden, hiermee is het eenvoudig om de USB data direct te kopiëren naar de NAS. Aan de achterkant zitten twee usb 3.0-poorten en een gigabitethernetinterface, het verschil met de duurdere Synology exemplaren is wel zichtbaar, zo zijn de aansluitingen beperkt en is er slechts 1 gigabitethernet aansluiting te vinden, dat is ook terug te zien aan de adviesprijs.

Beschikbaarheid DS216 NAS

De nas is per direct beschikbaar en kost 288,20 euro. Voor dit geld krijg je prima hardware en voldoende mogelijkheden.

Vorig artikelPebble Timeline dit jaar nog beschikbaar voor oudere smartwatches
Volgend artikelNederlanders vinden Whatsapp belangrijker dan Facebook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in