QNAP TS-563 Review: Topper voor de zakelijke markt

De QNAP TS-563 is een NAS welke voornamelijk is gericht op de consument, met de TS-563 NAS krijg je veel voor het geld. Bekijk de review van de Qnap TS-563. 

QNAP TS-563-3

Qnap TS-563 review

De Qnap TS-563 is een NAS welke beschikt over een AMD chipset, intern is er een AMD quad-core processor te vinden welke zijn werkt doet op 2,0Ghz. Intern is er tot 16GB aan RAM mogelijk. Daarnaast beschikt de TS-563 over AES-NI hardwareversnelde encryptie, SSD-cacheversnelling, AMD-V virtualisatie, en optionele 10GbE connectiviteit die het kleine en middelgrote bedrijven mogelijk maakt om behoorlijke netwerken op de markt te zetten.

Volgens QNAP is de TS-563 de meest betaalbare 10GbE quad core NAS met hardware encryptie en ondersteuning voor het gebruik van virtuele machines. Hierdoor is de NAS prima geschikt voor de zakelijke markt.

De Qnap TS-563 NAS

De Qnap TS-563 Pro is een NAS welke plaats heeft voor vijf 3,5-inch schijven van maximaal 6TB per stuk. Intern is er dit keer geen Intel processor maar een AMD quad core processor te vinden.

QNAP TS-563-4

Beschikbaarheid

De Qnap NAS wordt momenteel verkocht voor een gemiddelde prijs van 600-620 euro, hiervoor krijg je het 2GB model met een AMD Quad Core processor. Zeker niet goedkoop maar de NAS heeft behoorlijk veel functionaliteiten, waaronder hardwareversnelde encryptie, 10GbE en ondersteuning voor virtuele machines.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Qnap TS-563:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De QNAP TS-563
Pagina 3: Installatie
Pagina 4: Software
Pagina 5: Benchmark en prestatie’s
Pagina 6: Conclusie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here