Casio WSD-F10: Stevige Casio smartwatch

Casio heeft zijn eerste Android Wear smartwatch op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Casio WSD-F10 smartwatch. De smartwatch van Casio beschikt over een aantal unieke functionaliteiten, zo heeft de smartwatch de mogelijkheid om eenvoudig te switchen tussen een kleuren en  monochroon scherm. 

casio-smartwatch

Casio smartwatch gericht op de actieve gebruiker

De Casio WSD-F10 is een smartwatch welke is gericht op de actieve gebruikers, zo is het apparaat zeer stevig uitgevoerd en is er een goede behuizing te vinden. Ook heeft de smartwatch van Casio het MIL-STD-810 certificaat, hierdoor kan hij goed tegen een stootje.

Opvallend is het scherm van de smartwatch, zo zijn er twee lagen aanwezig met een kleuren en monochroom LCD display. Je kan schakelen tussen de twee weergaves om zo accu te besparen, het monochrome scherm moet er voor zorgen dat je de smartwatch één maand kan gebruiken zonder bij te laden. Met het LCD scherm is de accuduur ongeveer één dag.

Beschikbaarheid

Of de Casio WSD-F10 ook naar Nederland komt is vooralsnog onduidelijk, wel is bekend dat de smartwatch in de VS zal verschijnen voor een bedrag van 500 dollar.

Vorig artikelHuawei verkocht in totaal 108 miljoen smartphones in 2015
Volgend artikelConsumentenversie vr-bril Oculus Rift wordt verkocht voor 699 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in