Android Marshmallow op minder dan 1 procent van de toestellen

Ondanks de nieuwe Android versie welke op steeds meer nieuwe toestellen verschijnt, is Android Marshmallow op minder dan 1 procent van de toestellen aanwezig. 

Android 6.0

Op dit moment draait nog geen 1 procent van de toestellen op de recente versie van het Android systeem, opvallend voor een ruim drie maanden oud OS. Android 6.0 Marshmallow verscheen afgelopen oktober.

In de eerste week van 2015 was het marktaandeel van Android 6.0 0,7 procent, in tegenstelling tot Android Lollipop en hoger zeer laag. Android Lollipop heeft momenteel een aandeel van 32,6 procent. Op dit moment is Android KitKat de meest gebruikte versie, met een totaal marktaandeel van 36,1 procent.

Ook de oudere versies hebben nog een vrij hoog aandeel. Android 2.2, 2.3, 4.0 en Jelly Bean hebben gezamenlijk nog een marktaandeel van 30,6 procent.

Nieuwe Android Marshmallow versie nauwelijks aanwezig

In onderstaande afbeelding is goed te zien dat de nieuwe Android versie op dit moment nauwelijks aanwezig is. Gingerbread is op dit moment met een marktaandeel van 3 procent nog groter in vergelijking met Android 6.0 Marshmallow.

android-marshmallow

Gemiddeld moeten gebruikers ongeveer één jaar wachten op de nieuwe update, volgens de recent geruchten komt Android N dit najaar op de markt. Heb jij de nieuwe update al ontvangen?

Vorig artikelApple-ceo Tim Cook verdiende 10,3 miljoen dollar afgelopen jaar
Volgend artikelWordPress 4.4.1 beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in