Apple werkt aan draadloze AirPods van beats

Apple werkt momenteel aan draadloze AirPods welke zijn ontworpen voor de iPhone 7. Volgens de laatste geruchten zal Apple de nieuwe iPhone 7 niet voorzien van een koptelefoon aansluiting, er komen standaard wel oordopjes bij de iPhone 7 welke verbonden kunnen worden met de Lightning aansluiting

apple-earpods-580x375

Nu werkt Apple ook aan een draadloze variant. De nieuwe oordopjes moeten volledig draadloos zijn en werken onder andere met de nieuwe iPhone welke in september op de markt zal verschijnen.

Volgens geruchten hebben de nieuwe AirPods van Apple veel weg van de Moto Hint en de Bragi Dash-headsets. De nieuwe oordopjes van Bragi zijn volledig draadloos en hebben ook geen tussenverbinding meer nodig.

Niet standaard aanwezig

De draadloze AirPods zullen niet standaard meegeleverd worden met de iPhone 7. Ze zijn wel los te koop. Standaard zijn de EarPods aanwezig van Apple, deze beschikken over een kabel met een lightning aansluiting volgens de laatste geruchten.

iPhone 7

Volgens de laatste geruchten is het te verwachten dat de iPhone 7 rond september van dit jaar aangekondigd zal worden. We mogen net zoals de iPhone 6 een compleet nieuw design verwachten.

Vorig artikelApple registreert domeinnamen voor Apple Car
Volgend artikelQNAP TS-563 Review: Topper voor de zakelijke markt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in