PopcornTimeCE versie: Dit moet je weten over de versie

Het was al bekend dat het team van PopcornTime.io de variant beschikbaar heeft gemaakt op een nieuw domein, het gaat hierbij om het nieuwe .ag-domein. Hierdoor werkt de cliënt, en ook de applicatie weer naar behoren via de desktop. Maar voor hoelang blijft de versie online?

Popcorn-Time

PopcornTimeCE beschikbaar

De community-editie van Popcorn Time is al regelmatig online geweest op verschillende domeinen, waaronder .io en .ml. Maar het lijkt erop dat de dienst opnieuw beschikbaar is via een nieuw domein, het gaat hierbij om het .ag domein. Opvallend is dat er regelmatig wordt gewisseld van domein, binnen één week tijd is zowel het .ag als .is domein gebruikt.

De volledige vork is weer live op het nieuwe domein, het enige wat er is aangepast is de source files van de torrents, het kan dus zijn dat er wordt verwezen naar een nieuwe torrent locatie, hierdoor zijn er minder of juist meer torrents aanwezig.

Android app

Ook de app is weer in werking, niet in de Google Play Store maar wel via een los .apk bestand. Qua werking is de app precies hetzelfde. Op dit moment zijn er twee grote aanbieders waaronder PopcornTime.se en Popcorn TimeCE. Nog wel zijn er altijd risico’s aan verbonden.

Vorig artikelLenovo en Google kondigen Project Tango smartphone aan
Volgend artikelDesktopversie Facebook Messenger op komst voor de Mac

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in