HTC gaat zich volledig richten op virtual reality en wearables

Het is al langer bekend dat HTC niet meer bij de top behoord van de smartphone markt. HTC gaat zich nu volledig richten op de wearables en virtual reality, opvallend aangezien de fabrikant voorheen voornamelijk aanwezig was op de smartphone markt. 

HTC-Vive

VR en wearables de toekomst voor HTC?

HTC heeft het zwaar op de smartphone markt, toestellen worden nog maar beperkt verkocht. De CEO van HTC heeft laten weten dat het bedrijf de focus gaat leggen bij de nieuwe producten, het gaat hierbij onder andere om virtual reality producten en nieuwe wearables.

HTC heeft toegegeven dat ze de strijd op de smartphone markt hebben verloren, dit komt voornamelijk door de concurrentie welke op een vrij snel tempo nieuwe technieken hebben verwerkt in de smartphones, en uiteraard ook de lagere adviesprijs. HTC heeft een nieuwe strategie gekozen, om zich voornamelijk te gaan richten op virtual reality en wearables.

Het lijkt er vooralsnog niet op dat HTC zal gaan stoppen met de smartphone, maar om het bedrijf te redden zijn de nieuwe product categorieën aanwezig. HTC is veen van plan op de nieuwe markt, zo werkt het bedrijf aan een VR-BRIL en is er onlangs een Healtbox getoond.

Vorig artikelXiaomi Redmi 3 smartphone gepresenteerd
Volgend artikelSpecificaties Galaxy S7 opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in