Specificaties Galaxy S7 opgedoken

De specificaties van de Galaxy S7 zijn vandaag opgedoken, daarbij zijn er een aantal opvallende en interessante specificaties te vinden, zo zal de Galaxy S7 Edge beschikken over een gewijzigde camera en een nieuw formaat scherm.  

galaxys7-header

Specificaties Galaxy S7

Naar alle verwachtingen zal Samsung op 21 februari de nieuwe smartphone presenteren, dit is één dag voor de start van de MWC in Barcalona. Dankzij benchmark gegevens is er naar verwachting al een groot deel van de specificaties opgedoken van de nieuwe smartphone.

De AnTuTu is gebruikt om de Galaxy S7 Edge te gebruiken voor een benchmark, de resultaten zijn daarvan geüpload. Het meest interessante is de camera, volgens de specificaties heeft de smartphone maar een 12 megapixel sensor, eerdere geruchten vermelden een 16 megapixel exemplaar. Samsung maakt waarschijnlijk gebruik van een nieuwe lens waardoor de kwaliteit wel degelijk verbetering kan geven ten opzichten van de Galaxy S6 smartphone.

Opvallend is ook de weergegeven schermgrootte. De schermgrootte is 5,1 inch, eerdere geruchten verwezen naar een grootte van 5,5-inch voor de Galaxy S7 Edge smartphone. De accu capaciteit van de smartphone zou omhoog gaan naar 2600mAh, de Edge beschikt over een accu met een capaciteit van 3600mAh. Volgens de benchmark zou de Edge ook beschikken over 4GB aan RAM en 64GB interne opslag, de processor is een Qualcomm Snapdragon 820 in combinatie met een Adreno 530 GPU.

Vorig artikelHTC gaat zich volledig richten op virtual reality en wearables
Volgend artikeliOS 9.3 beschikt over ondersteuning voor meerdere gebruikersaccounts

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in