Review Asustor AS1002T: Prima instap NAS

Asustor heeft op dit moment vele NAS systemen voor de zakelijke markt en de consument, afgelopen jaar heeft Asustor vele nieuwe modellen op de markt gebracht, waaronder de nieuwe AS1002T. Bekijk de Asustor AS1002T review. 

Asustor-AS1002T-1

De Asustor AS1002T is een NAS welke zich vooral heeft gericht op de thuisgebruik en de standaard functionaliteiten, zo is de AS1002T een instap exemplaar met de beschikking over een aantal interessante specificaties. De NAS is verkrijgbaar voor ongeveer 200 euro.Voor dat geld krijg je een prima afgewerkt exemplaar welke van klein formaat is.

Asustor AS1002T

De Asustor AS1002T is een NAS welke vooral is gericht op de consument, zo is er een Marvell Armanda 385 ARM dual core aanwezig welke zijn werkt doet op 1Ghz. Er zijn twee cores verwerkt in de processor, het gaat hierbij om twee Cortex A9 cores. Door de ondersteuning van FPU een prima processor welke voor zijn doel snel genoeg zal zijn in de praktijk. Al met al is het dus een best krachtige processor, die verder wordt ondersteund door 512 MB werkgeheugen.

Asustor-AS1002T-4

Qua connectiviteit is er een 1Gbit netwerk aansluiting te vinden, ook zijn er twee USB 3.0 aansluitingen aanwezig, waaronder één op de voorzijde en één op de achterzijde. Al met al een compacte NAS welke is voorzien van redelijke hardware voor de consument.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de AS1002T NAS:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De Asustor NAS
Pagina 3: Installatie
Pagina 4: Software
Pagina 5: Benchmark en prestatie’s
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
9
Mogelijkheden
8
Software
8
Prijs verhouding
9
Installatiegemak
9
Bouwkwaliteit
8
Vorig artikelWhatsapp wordt gratis, maar wat is het verdienmodel?
Volgend artikeliPhone 6S beschikt over problemen met batterijpercentage
review-asustor-as1002tDe Asustor AS1002T is een zeer goede NAS voor de instap categorie. De hardware is prima in orde en ook de snelheid is zeer goed te noemen. Zeker voor een bedrag van 200 euro is de NAS intressant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in