Review Asustor AS1002T: Prima instap NAS

Conclusie

Asustor heeft met de AS1002T NAS een prima NAS op de markt gezet, welke de beschikking heeft over prima specificaties. Zeker voor een adviesprijs van onder de 200 euro is de AS1002T zeer intressant voor de thuis gebruikers.

Asustor-AS1002T-3

Zeker voor de hardware zijn de performance zeer goed, in combinatie met ADM eigenlijk alles wat er nodig is voor een NAS. De ARMv7 dual-core processor in combinatie met 512MB aan RAM is in de praktijk zeer goed.

Asustor heeft met de AS1002T een NAS op de markt gebracht welke zeer hoog zal komen in deze prijscategorie. Voor 199 euro is er bij de concurrentie nauwelijks een NAS te vinden met een uitgebreid pakket qua software en behoorlijke snelheden. Ook de toevoeging van Surveillance Station maakt de NAS intressant.

Het enige nadeel wat we nu kunnen vinden is het ontbreken van een HDMI aansluiting aan de achterzijde van het apparaat, voor de eventuele media toepassingen zoals bijvoorbeeld XBMC.

Inhoudsopgave

Bekijk de voorgaande pagina’s van de AS1002T NAS review:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De Asustor NAS
Pagina 3: Installatie
Pagina 4: Software
Pagina 5: Benchmark en prestatie’s
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
9
Mogelijkheden
8
Software
8
Prijs verhouding
9
Installatiegemak
9
Bouwkwaliteit
8
Vorig artikelWhatsapp wordt gratis, maar wat is het verdienmodel?
Volgend artikeliPhone 6S beschikt over problemen met batterijpercentage
review-asustor-as1002tDe Asustor AS1002T is een zeer goede NAS voor de instap categorie. De hardware is prima in orde en ook de snelheid is zeer goed te noemen. Zeker voor een bedrag van 200 euro is de NAS intressant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in