Interessante tablet en smartphone aanbiedingen bij Everbuying

Everbuying is zeker geen onbekende webshop, de website verkoopt vele tech producten welke vaak erg scherp zijn aangeboden, het gaat hierbij om bijvoorbeeld smartphones, tablets, wearables en drones. Tijdens de Everbuying Valentine’s day special zijn er vele producten in de aanbieding. Het volledige assortiment kan je op de website bekijken. 

Er zijn een aantal smartphones in de aanbieding, het gaat hierbij om smartphones van Ulefone, HomTom, Cubot en bijvoorbeeld Xiaomi. Een interessante aanbieding is onder andere de neiuwe Xiaomi Redmi Note 3 smartphone, deze smartphone heeft de beschikking over een 5,5-inch scherm met een Helio X10 Octa Core chipset.

Xiaomi Redmi Note 3:

De nieuwe Xiaomi Redmi Note 3 is de meest recente smartphone van Xiaomi welke de beschikking heeft over een groot 5.5-inch scherm. Het scherm beschikt over een resolutie van 1920×1080 pixels, dit is goed voor een PPI van 403.

Xiaomi Redmi Note 3

Intern is er een krachtige Helio X10 Octa Core chipset te vinden welke zijn werkt doet op een snelheid van 2.0Ghz. De CPU wordt bijgestaan door 2GB aan RAM bij de 16GB variant of 3GB aan RAM bij het 32GB exemplaar. Voor een bedrag van 182,27 euro is het mogelijk om de smartphone te bestellen. Het gaat om het 32GB exemplaar met 3GB aan RAM.

Ulefone Be Touch 3:

De Ulefone Be Touch 3 is een smartphone welke op dit moment stevig in de aanbieding is. Voor een bedrag van 137,38 euro kan je de smartphone bestellen welke is uitgerust met vele specificaties.

Ulefone Be Touch 3

De smartphone beschikt over een 5,5-inch scherm en draait op Android 5.1.  Intern is er een Mediatek MT6753 chipset te vinden, het gaat hierbij om een Octa Core exemplaar. De MediaTek CPU wordt bijgestaan door een Mali-T720 GPU en 3GB aan RAM.

Het 5,5-inch scherm van de Ulefone Be Touch 3 beschikt over een resolutie van 1920×1080 pixels en is voorzien van de Gorilla Glass 3 techniek. Intern is er 16GB aan opslagcapaciteit beschikbaar wat je kan uitbreiden tot 64GB. Ook beschikt de smartphone over 4G ondersteuning en is er een dual sim functionaliteit te vinden. Zeker voor het bedrag van 137,38 euro is het geen slechte smartphone.

Tablets

Ook qua tablets is er een groot aanbod, zo zijn er tablets van onder andere Teclast en Onda te vinden, het gaat om tablets welke beschikken over Android en een aantal over Windows 10. De Teclast X98 is een tablet welke beschikt over beide systemen, zo is er Windows 10 en Android 5.1 te vinden op de tablet. De tablet wordt verkocht voor een bedrag van 178,60 euro.

Teclast X98 Plus

De processor beschikt over voldoende kracht om deze systemen naast elkaar te kunnen draaien. Intern is er een Intel Cherry Trail processor te vinden. Ook is er een 9,7-inch QXGA IPS Retina scherm aanwezig. Intern is er voldoende ruimte met 64GB interne opslag.

Tijdens de aanbieding zijn er meerdere tablets in de aanbieding, ook zijn er genoeg overige producten, zoals bijvoorbeeld wearables en drones. Voor het volledige assortiment bekijk de website van Everbuying.

Vorig artikelConsumentenbond start rechtszaak tegen Samsung vanwege updates
Volgend artikelApple repareert beveilingslek via iOS 9.2.1 update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in