Beelink Intel BT3: Media pc met Windows 10

TV Box devices zijn populair, op dit moment zijn ze in verschillende maten en soorten beschikbaar. Waaronder apparaten welke beschikken over Android of Windows. In dit artikel bespreken we twee interessante TV Box devices welke beschikken over Windows 10 en Android 5.1. 

Beelink Intel BT3

De Beelink Intel BT3 is de meest krachtige TV Box, de Beelink Intel BT3 beschikt over een Intel Atom X5-z8300 processor, dit is een quad core processor welke beschikt over 2GB aan RAM.

micropc-beelink-intel-atom-barato

De interne schijf is verdeeld in twee partities, zo is er een C schijf met 40GB waar het Windows OS op staat geïnstalleerd. Op de D schijf is 20GB vrije ruimte beschikbaar. De Beelink BT3 kan zowel gebruikt worden voor media functionaliteiten als een werk omgeving. Qua performance heeft de Beelink Intel BT3 voldoende vermogen, er is een Intel HD Graphics chip te vinden voor de grafische mogelijkheden.

Op het apparaat zijn er verschillende aansluitingen, waaronder USB 3.0, HDMI, 1000Mbps network en een koptelefoon aansluiting. Aangezien het systeem over Windows 10 beschikt zijn er veel mogelijkheden.

Bestellen kan bij Gearbest voor een bedrag van 129 dollar.

Android: M9+ TV Box

Opzoek naar een goedkopere oplossing? De M9 TV box is een device welke beschikt over Android 5.1. Intern is er een Amlogic S905 Quad Core processor. Vooral voor de media functionaliteiten is de M9 TV Box goed te gebruiken.

M9+

Qua aansluitingen zijn er voldoende mogelijkheden, zo zin er drietal USB 2.0 aansluitingen, HDMI en Ethernet. Voor de audio is er een S/PDIF aansluiting aanwezig.

Omdat er Android 5.1 standaard op staat zijn er veel mogelijkheden, zo is het eenvoudig om XBMC te laten draaien op het apparaat.

Bestellen kan voor een bedrag van 41,89 dollar bij Gearbest met de kortingscode GBM9.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here