Twitter-ceo Jack Dorsey: ‘Er komt geen nieuwe tijdlijn’

De afgelopen weken gaan er geruchten dat Twitter werkt aan een nieuwe tijdlijn. Twitter-ceo Jack Dorsey heeft de gebruikers gerust proberen te stellen vanwege vele negatieve reacties. Hij verzekert gebruikers dat er geen nieuwe tijdlijn zal komen. Twitter blijft volgens Jack Dorsey live en realtime de tweets weergeven. 

Twitter

Er gaan momenteel geruchten rond dat witter zal stoppen met het tonen van een chronologische tijdlijn, volgens bronnen heeft Twitter een nieuwe tijdlijn ontwikkeld waarmee de tweets op een andere manier worden gesorteerd.

Twitter ceo Jack Dorsey heeft het volgende laten weten; “We zijn nooit van plan geweest om de tijdlijn te reorganiseren. Twitter is live en blijft realtime. Twitter benadrukt dat er wel mee geëxperimenteerd is.

Twitter is momenteel flink aan het veranderen, en dat is zeker niet gek. De groei van het aantal gebruikers neemt af en de populariteit onder jongeren is ook aan het afnemen. Wel werd onlangs bekend dat Twitter het limiet van de tekens zal opheffen, nu zijn het maximaal 140 tekens, dan zouden er 10.000 moeten worden.

Vorig artikelAfbeeldingen HTC One M10 opgedoken
Volgend artikelAndroid Wear krijgt Nederlandse ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in