Belangrijk bij het vergelijken van een Sim Only abonnement


Sim Only abonnementen worden steeds populairder in Nederland, de grootste reden voor de populariteit is vanwege de goedkopere maandprijs en vaak de eenvoudige flexibele veranderingen in het abonnement. Waar moet je opletten bij aanschaf van een Sim Only abonnement?

SIM-Only

Wat is belangrijk bij de keuze voor Sim Only?

Wanneer je Sim Only abonnementen gaat vergelijken is het verstandig om te letten op een aantal punten. Uiteraard is het altijd verstandig om goed te bepalen hoeveel belminuten/ smsjes en dataverkeer er nodig is elke maand. Er zijn in Nederland vele SIM Only aanbieders, een compleet overzicht van de actuele providers en aanbiedingen is te vinden op de website van Studentmobiel.

Betaling

De betaling is belangrijk, bij sim only abonnementen kan je vaak bepalen of je het abonnement per maand kan opzeggen of dat het abonnementen pas na één jaar kan worden opgezegd, het voordeel van een één jaar abonnement is dat de maandprijs aanzienlijk goedkoper zal worden.

Buiten de bundel

Het is altijd verstandig om te kijken welke tarieven er berekend worden als je buiten je bundel komt. Ga je elke maand ruim over je bundel, dan is het verstandig om te kijken of er een groter abonnement mogelijk is. Ook heb je aanbieders waarbij je elke maand de belminuten/ sms’jes en data kan vergroten en verkleinen.

In het buitenland

In het buitenland zijn er andere regels, het is slim om van te voren altijd te kijken welke tarieven er worden berekend in het buitenland. Vaak is er bij sim only een abonnement te bestellen waardoor data en bellen in het buitenland goedkoper is.

Snelheid mobiel internet

Richt je niet volledig op de goedkoopste maandprijs, de snelheid en het netwerk zijn ook belangrijk. Op dit moment is het verstandig om een abonnement te selecteren met 4G of een mogelijkheid om dit eenvoudig te activeren.

Waarom Sim Only?

Sim Only abonnementen worden steeds aantrekkelijk in Nederland. Een Sim Only abonnement is een variant op het traditionele telefoon abonnement, het enige verschil is dat er geen toestel bij je toestel wordt geleverd. De smartphone moet je zelf aanschaffen, gelukkig zijn de telefoons tegenwoordig in alle prijs categorieën te vinden.

Door te kiezen voor een sim only abonnement, kies je voor lagere kosten. Je kan zelf een keuze maken wat betreft data en belminuten. Ook is het vaak mogelijk om de simonly bundels gemakkelijk te wijzigen per maand of zelf per week. Opzoek naar een interessante aanbieding?, bekijk dan de aanbieding bij GSMwijzer.nl, op deze website is in een duidelijk overzicht een groot aanbod te zien op gebied van de simonly providers.

 

 

Vorig artikelAndroid Wear krijgt Nederlandse ondersteuning
Volgend artikelPrynt Case: Print foto’s direct uit vanaf je smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in