Prynt Case: Print foto’s direct uit vanaf je smartphone

Foto’s maken met de smartphone, tegenwoordig doen we het allemaal. In veel gevallen verdwijnen de foto’s in de cloud of op een hardeschijf, maar echt uit printen doen we niet meer. Met de telefoonhoes van Prynt kan je toch nog even snel foto’s direct uitprinten. 

polaroid-phone-prynt

Polaroid foto’s printen via de smartphone

Met de telefoonhoes van Prynt kun je polaroid foto’s maken met je telefoon en ze vervolgens meteen zelf afdrukken. De hoes werkt met een app, hierdoor kan je eenvoudig de foto’s afdrukken, ook is het mogelijk om extra filters of frames toe te voegen aan de afbeeldingen.

De Prynt Case is geen compact telefoonhoesje, de dikte komt vooral omdat er een kleine printer is verwerkt in het hoesje, de printer maakt gebruik van de ZINK techniek. Deze techniek werkt alleen met speciaal fotopapier.

Begin 2015 verscheen de Prynt Case op Kickstarter, nu is het mogelijk om via de website van Prynt de case te bestellen.

De case is te gebruiken met iPhone en Samsung telefoons, het gaat hierbij om de iPhone 5c, iPhone 5(s), iPhone 6(s) en Samsung Galaxy S5 en Samsung Galaxy S4. Bestellen kan voor een bedrag van 149 euro, je krijgt er 10 velletjes print papier bij. Het speciale papier is ook niet goedkoop, 50 velletjes worden verkocht voor 50 euro.

Vorig artikelBelangrijk bij het vergelijken van een Sim Only abonnement
Volgend artikelSuper bowl 2016 live volgen in Nederland via Fox Sports

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in