Leagoo Shark 1: Budget vriendelijke phablet

Leagoo is in Nederland wellicht een onbekend merk, toch heeft de fabrikant vooral in thuisland China vele nieuwe smartphones op de markt gebracht welke beschikken over een aantrekkelijk prijskaartje, de nieuwe Leagoo Shark 1 is een van de meest recente smartphones welke de beschikking heeft over een groot 6-inch scherm en interessante specificaties. 

Shark-1-e1454504205463

De smartphone heeft een scherm van 6-inch en beschikt daarnaast over indrukwekkende specificaties, zo is er onder andere een 6300mAh accu te vinden in de smartphone, door de nieuwe techniek is de accu binnen 1,5 uur volledig op te laden.

Leagoo heeft de smartphone uitgerust met Android 5.1. Onder de motorkap van de smartphone is er een MTK6754 64-bit octa core processor te vinden in combinatie met 3GB aan RAM, de processor is afkomstig van MediaTek. De chipset wordt bijgestaan door een Mali T720 GPU.

Intern is er verder 3GB aan RAM en 16GB interne opslag, aan de voorzijde is er een 5 megapixel camera met een diafragma van f/2.4 aanwezig, terwijl er aan de achterzijde een 13 megapixel is te vinden. Qua specificaties zit het dus wel goed, het mooiste van alles is de prijs, de smartphone wordt op dit moment verkocht voor een bedrag 189,99 dollar, zeker gezien de concurrentie en specificaties van de smartphone een prima bedrag. Pre-orderen kan op dit moment bij Gearbest.

Korting op elektronica bij Gearbest

In februari heeft Gearbest ook een actie lopen gericht op elektronica, zo worden onder andere smartphones verkocht tegen een intressant bedrag. Zo is onder andere de CUBOT NOTE S te koop voor 76,99 dollar, niet alleen smartphones zijn te koop, ook action cams, drones en tablets zijn te verkrijgen. Voor het volledige assortiment bekijk de promotie pagina van Gearbest.

Vorig artikelXiaomi Mi5: Flinke specificaties voor een relatief lage prijs
Volgend artikelNieuwe versie OS X beschikt over Siri

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in