Video: Zo heeft Samsung de Galaxy S7 waterdicht gemaakt

De Samsung Galaxy S7 is waterbestendig met de IP68 standaard. In een video is te zien welke technieken Samsung heeft toegepast om het toestel waterbestendig te maken.

Samsung heeft het toestel waterbestendig gemaakt, om dit te kunnen produceren heeft Samsung enkele unieke technieken gebruikt. In een video van JerryRigEverything Is te zien hoe Samsung het voor elkaar heeft gekregen om de smartphone waterbestendig te maken.

Om te voorkomen dat het water naar binnen komt is er een sterke lijm gebruik voor de randen. Ook is de micro-usb aansluiting stevig voorzien van een rubberen randje en zit daarmee behoorlijk vast aan de behuizing. Meer informatie over de waterdichtheid van de smartphone is te zien in onderstaande video:

Galaxy S7

De Samsung galaxy S7 zal vanaf 11 maart verkocht worden in Nederland voor een adviesprijs van 699 terwijl de Edge variant verkocht zal worden voor een bedrag van 799 euro. Er wordt gebruik gemaakt van een Exynos 8890 chipset, intern is er 4GB te vinden en minimaal 32GB aan opslag.

Vorig artikelRansomware voor Mac OS X actief
Volgend artikelHuawei P9 komt volgende maand op de markt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in