Oppo toont nieuwe R9 en R9 Plus smartphone

Oppo heeft vandaag een aantal nieuwe smartphones getoond in China tijdens een evenement, het gaat hierbij om de nieuwe R9 en R9 Plus smartphone. 

Oppo_R9

De R9 en R9 Plus lijken qua uiterlijk behoorlijk vele op elkaar, toch zijn er een aantal grote verschillen. Het grootste verschil qua uiterlijk is het verschil in formaat. Zo beschikt de R9 over een 5,5-inch Full HD Amoled paneel. De grotere R9 Plus heeft een 6-inch scherm.

Oppo heeft twee premium mid-range modellen op de markt gebracht welke beschikken over ColorOS versie 3.0. Deze versie is gebaseerd op Android 5.1 Lollipop. De nieuwe versie van ColorOS is lichter en draait daarmee ook een stuk sneller in vergelijking met de voorganger.

R9 Plus

De R9 Plus lijkt qua design veel op zijn kleinere broertje. De Oppo R9 Plus draait op een Snapdragon 652 chipset van Qualcomm. Er zijn vier kernen te vinden op een kloksnelheid van 1,2Ghz en vier kernen op een snelheid van 2,4Ghz. Het werkgeheugen is tevens 4G. De Oppo R9 Plus zal verschijnen in een 64GB en 128GB variant.

De accucapaciteit van de R9 is 2,850 mAH en de R9 Plus heeft een accu met een capaciteit van 4120mAh, daarmee beschikken beide smartphones over een behoorlijk grote capaciteit. Voor de Oppo R9 betaal je in China 430 dollar en de R9 gaat over de toonbank voor een bedrag van 510 dollar, wel krijg je hiervoor het 64GB model.

Vorig artikelSamsung Galaxy S7 niet volledig waterdicht
Volgend artikelOnePlus gestart met test Android 6.0 voor OnePlus 2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in