TransIP Stack: Hoe kom je aan een Stack invite code?

Stack is al een tijdje actief op de markt als Nederlandse cloud aanbieder, de dienst welke beschikbaar is bij TransIP geeft de mogelijkheid om gratis 1 terabyte aan opslag te ontvangen, wel heb je hiervoor een invite code nodig. Hoe komt je aan een Stack Invite code?

Stack TransIP

TransIP heeft besloten vanwege de grote vraag om de toegang te regelen via een invite systeem. Op verschillende manieren worden de invite code’s verspreid, het verspreiden van de invites gebeurd onder andere wanneer je een registratie plaatst via de website van Stack, of via het controlepaneel. Ook is het mogelijk om via enkele partners een code te ontvangen.

Omdat de vraag naar Stack behoorlijk groot is, kan TransIP vooralsnog niet iedereen uitnodigen voor het cloud systeem. Indien je je aangemeld hebt voor een invite dan zul je deze ook zeker ontvangen, alleen wanneer is nog niet geheel duidelijk. Wanneer je de beschikt over een Stack code heb je de mogelijkheid om via de website van Stack/ TransIP een account aan te maken, met een standaard gratis account krijg je de toegang tot 1TB gratis cloud opslag. Meer opslag of extra functionaliteiten is mogelijk, wel moet je hiervoor het gratis abonnement upgraden. Beschikt je nog niet over een uitnodigingscode? wacht dan rustig af de invitecodes worden langzaam verspreid, ook onder nieuwe gebruikers worden de code’s verspreid, hierdoor is het niet verplicht om een dienst af te nemen bij TransIP.

Vorig artikelOnePlus gestart met test Android 6.0 voor OnePlus 2
Volgend artikelTeslaCrypt 3.0.1 ransomware onmogelijk om te kraken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here