Kleinere iPad Pro heeft 2GB aan RAM

De iPad Pro met een 9.7-inch is deze week verschenen, de nieuwe kleinere iPad Pro blijkt over 2GB aan RAM te beschikken. Dat is fors minder dan de 4GB welke bij de 12,9-inch iPad Pro aanwezig is. Tijdens de presentatie deed Apple verder geen uitspraken over het geheugen.

iPad-Pro

Het is opvallend dat er minder RAM is te vinden in de iPad pro, zowel tijdens de presentatie als op de website van Apple is niks terug te vinden over de RAM capaciteit. Er zijn meer verschillen, in een Geekbench test is ook te zien dat de processor iets langzamer is geklokt, De twee kernen hebben een snelheid van 2,16GHz. Bij de grotere variant is het 2,25Ghz.

Ook zijn er een aantal verbeteringen ten opzichten van de grotere variant, zo heeft de kleine versie een nieuw ‘TrueTone’-scherm dat voor betere kleurweergave moet zorgen. Ook is er een betere camera te vinden aan de achterzijde.

De iPad Pro 9,7 zal vanaf begin april in Nederland verkocht worden voor een bedrag vanaf 689 euro. Apple heeft de goedkopere iPhone SE tevens ook voorzien van 2GB aan RAM.

Vorig artikelAndroid 6.0 update voor LG G3 beschikbaar in Nederland
Volgend artikelHTC zal nieuwe HTC 10 op 12 april presenteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in