Honor start met Android 6.0 uitrol voor Honor 7

Het heeft even geduurd, maar Honor is eindelijk gestart met de uitrol van de nieuwe Android 6.0 update voor de Honor 7 smartphone. Android Marshmallow wordt deze week naar de smartphone uitgerold. Huawei lanceerde de eerste bèta enkele maanden geleden.

Honor-7-3

De nieuwe Android 6.0 update voor de Honor 7 smartphone brengt veel nieuwe mogelijkheden met zich mee. Vooral op gebied van animatie en snelheid zijn er veel verbeteringen.

Deze week kunnen de Honor 7 gebruikers de update verwachten naar Android 6.0. De nieuwe update zorgt voor vele nieuwe functionaliteiten. De update is met haar 1.47GB relatief groot, daarom zal het afhankelijk van je internetverbinding even duren voordat de update binnen is op de smartphone. Het is sterk aangeraden om de update te installeren via een WiFi verbinding.

Honor 7 Premium

De Honor lijn van Huawei bestaat vooral uit budget smartphones. Naar verwachting komt Huawei/ Honor binnenkort met de nieuwe premium editie van de Honor 7 smartphone, deze variant beschikt over 32GB aan interne opslag en een 5,1-inch. Aan de achterzijde is er een 20 megapixel camera te vinden en een 8 megapixel camera aan de voorzijde.

Vorig artikelProblemen iOS 9.3 opgelost via nieuwe update
Volgend artikelWILDLANDS Adventure Zoo Emmen: De App voor de expeditie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in