Activatie problemen iOS 9.3 opgelost via nieuwe update

Apple heeft de uitrol van de iOS 9.3 update opnieuw vrijgegeven, Apple heeft de problemen opgelost met de activatie van de iPhone of iPad. De update is geschikt voor gebruikers welke last hebben van de activatie problemen. 

iOS9.3

De problemen waren vooral gericht op de iPhone 5s, iPad Air, iPod Touch 5G of ouder. Apple heeft vrij snel de problemen opgelost, enkele dagen geleden verschenen er meer problemen met iOS 9.3, vooral de oudere iPhones en iPads hadden last van enkele bugs.

De update verschijnt bij alle gebruikers van de oudere iOS apparaten. Ook wanneer er geen problemen zijn is het mogelijk om de iPhone of iPad te voorzien van een update. Gebruikers van een iOS-apparaat dat na de vorige update blijft hangen op het activatie-scherm, kunnen het apparaat via  iTunes installeren. De nieuwe iOS 9.3 heeft releasenummer 13E237 meegekregen en is ook toegankelijk voor de devices welke draaien op iOS 9.2.1.

iOS 9.3 is inmiddels al een week beschikbaar, de update beschikt over een aantal nieuwe functionaliteiten, waaronder de Night Shift functionaliteit. iOS 9.3 is beschikbaar voor een iPhone 4S of nieuwer of vanaf minimaal de iPad 2.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here