Google verlaagt prijs van Pixel C tablet

Google heeft de prijs flink verlaagt van de Pixel C tablet, Google heeft Nederland en België toegevoegd aan de lijst met landen waar de Pixel C een flinke korting zal krijgen. Google heeft de tablet in Nederland een korting gegeven van 25 procent. 

Pixel-C-officieel

Officieel is de tablet alleen beschikbaar voor ontwikkelaars, iedereen kan zich tegenwoordig eenvoudig registreren als ontwikkelaar, hierdoor is het voor iedereen mogelijk om de korting te ontvangen.

De Google pixel C tablet is de eerste Android tablet van Google onder de naam Pixel. Op dit moment is de Pixel C nog niet heel succesvol, dit komt vooral omdat Android nog niet zo geschikt is om te gebruiken als besturingssysteem voor de pc’s. Zo beschikt Android op dit moment nog niet over echte multitasking functionaliteit, waarmee je eenvoudig verschillende apps naast elkaar kan draaien.

Op de tablet wordt nu een korting gegevens van 25 procent, hierdoor koste de 32GB versie van de tablet geen 499 maar 375 euro. De 64GB variant wordt verkocht voor een bedrag van 450 euro. Het toetsenbord is optioneel.

Vorig artikelEen uitstekend thuisnetwerk (ADV)
Volgend artikelVerbeterde PlayStation 4 komt voor oktober

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in