Tesla Model S P90D Review

Exterieur

De P90D welke wij ter test meekregen van Tesla beschikt over alle extra opties, met de extra’s oogt de Tesla sportiever aan de buitenzijde, zo is er een carbon spoiler aan de achterzijde en is er luchtvering aanwezig, waarmee je via het bedieningspaneel eenvoudig de vering kan aanpassen.

Tesla-P90-Spoiler

Met 21-inch mat grijze wielen (op foto zijn de wintervelgen te zien) en een groot panoramisch glazen dak heeft de Tesla Model S een luxe uiterlijk. Ook met de afwerking aan de buitenkant zit het goed, zo worden de handgrepen van de portieren netjes weggewerkt en is ook de laad-aansluiting netjes weggewerkt in het design. De sedan is zeker niet licht, met ruim 2000KG zwaarder dan vele sport auto’s, toch weet de Tesla in 3 seconden de top naar de 100 KM/u te behalen in de Ludicrous mode. Hiermee weet de P90D de Lamborghini Huracan, BMW M5 en onder andere McLaren 650S te verslaan in een sprint naar de 100.

Tesla-P90-21

Tesla-P90-22

De gehele vloer van de P90D is voorzien van Lithium-Ion accu’s, hierdoor is de wegligging zeer goed te noemen. Het ontbreken van de motor maakt het mogelijk om de aandrijflijn zo compact mogelijk te ontwerpen.

Ook vanaf een drone oogt de Tesla Model S P90D bijzonder ( drone; Yuneec Q500 4K )

Tesla-Drone

Tesla-Drone-3Tesla-Drone-2

Ruimte

Doordat de gehele vloer is uitgerust met accu’s is er zowel aan de voorzijde als achterzijde een flinke opbergruimte. Door de extra elektrische motor is de P90D voorzien van minder ruimte aan de voorzijde ten opzichten van het instap exemplaar.

Tesla-P90-32

Tesla-Model-P90-43

Afbeeldingen exterieur

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review:

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelEx-medewerkers Opera lanceren Vivaldi browser
Volgend artikelApple verhelpt iPhone 6S Siri-bug

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in