Ex-medewerkers Opera lanceren Vivaldi browser

Vivaldi is een nieuwe browser welke is ontwikkeld door de ontwikkelaars van opera, vanaf vandaag is de nieuwe browser beschikbaar in Nederland. De nieuwe browser is speciaal gemaakt voor mensen welke veel van het internet gebruik maken. 

Vilvadi

Na een aantal testversies is de nieuwe Vivaldi browser vrijgegeven. Het idee achter de browser is dat mensen dagelijks uren op het internet zitten, en ook het meeste uit internet willen halen. Vivaldi heeft de mogelijkheid om meerdere pagina’s tegelijk te tonen en sessies met de browser op te slaan om deze op een later moment weer toegankelijk te hebben.

De nieuwe browser is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux. Versie 1.0 van de browser is vrijgegeven na ruim twee en half jaar ontwikkelen. e op Chromium-gebaseerde browser was sinds november 2015 in bèta verkrijgbaar voor verschillende platformen.

De browser biedt ook de mogelijkheid tot het maken van notities, vergelijkbaar met de Edge-browser van Microsoft. De notities kan je eenvoudig voorzien van screenshots en bijlages. Ook zijn er vele sneltoetsen voor de browser beschikbaar, ook is het mogelijk om zelf sneltoetsen aan te maken.

Vorig artikelHTC ziet omzet opnieuw zakken naar dieptepunt
Volgend artikelTesla Model S P90D Review

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in