Huawei introduceert nieuwe MediaPad T2 10.0 Pro tablet

Huawei heeft deze week een nieuwe tablet op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe MediaPad T2 10.0 Pro. Zoals de naam doet vermoeden beschikt de tablet over een 10-inch display met een Full HD resolutie. 

huaweiaw2

Specificaties MediaPad T2 10.0 Pro

De MediaPad T2 10.0 Pro beschikt over een 10-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels en maakt gebruik van de IPS technologie. Deze nieuwe techniek zorgt voor een goede kijkhoek.

Intern is er een Snapdragon 615-processor van Qualcomm te vinden in combinatie met 2 of 3GB aan werkgeheugen. Ook is er keuze tussen 16GB en 32GB opslagcapaciteit wat je kan uitbreiden via een microSD kaart. Er komt zowel een WiFi-only uitvoering als een uitvoering met 4G-ondersteuning. Helaas beschikt de tablet nog wel op het verouderde Android 5.1 Lollipop systeem in combinatie met de EMUI 3.1 schil, of de tablet de upgrade zal krijgen naar Android 6.0 is vooralsnog onduidelijk.

Beschikbaarheid

De tablet krijgt waarschijnlijk een adviesprijs van 280 euro, de 4G variant wordt verkocht voor minimaal 350 euro. Officiële data en informatie over de prijs is vooralsnog onduidelijk, naar verwachting zal Huawei de tablet wel gewoon in Nederland uitbrengen.

Vorig artikelZo kan je de verborgen berichtenbox van Facebook bekijken
Volgend artikelOnePlus One ontvangt eindelijk Android 6.0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in