Beelink MiniMXIII TV Box: Ideaal als mediacenter

TV Box devices zijn populair, op dit moment zijn ze beschikbaar in verschillende prijs categorieën. De Beelink MiniMXIII TV Box is een nieuw model voorzien van krachtige specificaties. 

Beelink

Beelink MiniMXIII

De Beelink MiniMXIII is een krachtige TV Box, de Beelink beschikt over een Amlogic S905 processor, dit is een quad core processor welke beschikt over 2GB aan RAM.

Op het apparaat zijn er verschillende aansluitingen, waaronder USB 3.0, HDMI, 1000Mbps network en een koptelefoon aansluiting. Aangezien het systeem over Windows 10 beschikt zijn er veel mogelijkheden.

Vooral op gebied van media is er veel mogelijk, zo is er een volledige ondersteuning voor Kodi met H.265 video codering. Vanwege de vele media mogelijkheden is het streamen van video hierdoor eenvoudig.  AirPlay, DLNA, Miracast worden uiteraard ook ondersteund op de Beelink MiniMXIII TV Box.

Android

Android 5.1 is volledig aanwezig, uiteraard voorzien van de vele mogelijkheden tot het downloaden van apps en het bedienen van multimedia. Door de krachtige Amlogic S905 Quad Core 64-bit chip in combinatie met een ARM Mali 450 GPU zijn de prestaties goed te noemen, hierdoor is het afspelen van 2K en 4K content eenvoudig.

Bestellen kan bij Gearbest voor een bedrag van 48,85 dollar. met de kortingscode; GBMXI

Vorig artikelOutlook beschikt over Android Wear ondersteuning
Volgend artikel360 graden livestreams mogelijk op YouTube

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in