‘OnePlus 3 beschikt over grotere accu en wordt goedkoper’

De geruchten over de OnePlus 3 smartphone blijven toenemen, volgens de laatste geruchten zal OnePlus de smartphone voorzien van een aantal high-end specificaties. Ook op gebied van de accucapaciteit is er een verbetering te zien. 

OnePlus-2

De OnePlus 3 zal een accucapaciteit krijgen van 3500mAh, zo beweert een Chinese bron. Daarmee zou de accu groter zijn dan de 3000mAh van de OnePlus 2 smartphone.

Eerder verschenen er al meerdere specificaties over de smartphone, zo is er een 5,5-inch AMOLED scherm aanwezig met een Full HD resolutie en wordt het geheel aangestuurd door de Snapdragon 820 van Qualcomm met 4GB of 6GB aan RAM. Aan de achterzijde is er vermoedelijk een 16 megapixel camera aanwezig.

Beschikbaarheid en adviesprijs

Er gaan meerdere geruchten over de prijs van de smartphone. De goedkoopste variant van de OnePlus 3 smartphone zal naar verwachting verkocht worden voor 1999 Yuan, omgerekend zo’n 269,00 euro.

Verder gaan er ook geruchten dat OnePlus de nieuwe smartphone op 18 mei zal onthullen tijdens een evenement. Verdere details van de OnePlus 3 smartphone zijn vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelGratis upgraden naar Windows 10? Binnenkort niet meer mogelijk
Volgend artikelZilveren Samsung Galaxy S7 te koop in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in