Samsung Galaxy Note 6 krijgt mogelijk Lite-variant

Samsung komt naar verwachting binnenkort met de nieuwe Note 6 smartphone, volgens de laatste geruchten komt er ook een Lite variant van de Note 6 smartphone. De Note 6 Lite zal beschikken over goedkopere hardware, maar volgens de geruchten is het nog steeds zeer krachtige hardware, het voordeel is wel dat de prijs een stuk goedkoper zal zijn.

Note-edge

De geruchten verschenen op de Chinese website Weibo. Samsung zou het vlaggenschip gaan voorzien van een 5,8-inch AMOLED scherm met een Quad HD resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De Note 6 Lite beschikt over een 5,8-inch scherm met een Full HD resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

Ook de chipsets zijn verschillend, zo beschikt de Note 6 naar verwachting over een Snapdragon 823-soc van Qualcomm. De nieuwe chip beschikt over enkele verbeteringen ten opzichten van de Snapdragon 820. De Note 6 zal beschikken over de Snapdragon 820-soc.

De Galaxy Note 6 Lite krijgt op gebied van werkgeheugen ook minder, verschillende bronnen melden dat de smartphone beschikt over 6GB aan RAM terwijl het Lite exemplaar het moet doen met 4GB.

Vorig artikel‘OnePlus 3 kan in 15 minuten opladen’
Volgend artikelAndroid 6.0 Marshmallow beschikbaar voor Wileyfox Swift

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in