iPad Pro’s lopen vast na iOS 9.3.2 update

Apple heeft maandagavond de nieuwe iOS 9.3.2 update vrijgegeven. Opnieuw zorgt een iOS update voor problemen. Verschillende iPad Pro’s lopen vast na de iOS 9.3.2 update welke Apple maandag heeft vrijgegeven. 

iPad Pro

Verschillende gebruikers melden dat de iPad pro volledig is vastgelopen, het lijkt voornamelijk te gaan om het 9,7-inch van de iPad pro. De gebruikers krijgen op het scherm van de iPad pro een ‘Error 56′ te zien. Daarnaast is de instructie te vinden om de iPad te koppelen aan iTunes. Al lijkt de oplossing niet te werken, waardoor vele iPads niet meer opstarten.

Niet alle iPad Pro’s hebben last van de problemen. Maar de iOS 9.3.2 kan je beter even links laten liggen. Wanneer het probleem verholpen zal worden is nog niet duidelijk.

Apple heeft nog geen bericht over de foutmelding naar buiten gebracht. Het lijkt er sterk op dat de iPad Pro in een boot loop blijft hangen, waardoor een reset weinig resultaat zal geven. Aangezien het gaat om de meest recente iPad Pro zal een bug-fix niet lang meer uitblijven voor de iPad Pro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here