Apple eerder gestart met productie iPhone 7

De productie van de iPhone 7 zou eerder van start zijn gegaan bij partners Pegatron en Foxconn. Volgens geruchten wordt er gewerkt aan drie verschillende versies waaronder wellicht ook een iPhone 7 Pro. 

iPhone-7-Plus-renders

Apple volgt een vaste cyclus, waarbij er elk jaar in september een nieuwe iPhone uitgebracht zal worden. Volgens nieuwe geruchten gaat Apple dit jaar eerder starten met de productie van de iPhone 7, niet vanwege de grote vraag welke wordt verwacht. Maar vooral vanwege het complexere design welke wordt gebruikt.

iPhone 7 met complex design

Volgens een schema van DigiTimes zijn fabrikanten momenteel al bezig om voorbereidingen te treffen voor de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De productie voor de 4,7-inch iPhone 7 wordt verdeeld tussen Foxconn en Pegatron. De grotere iPhone 7 Plus wordt verdeeld tussen Foxconn en Pegtraon. Apple zou bewust meerdere partners hebben om zo risico’s uit te sluiten. Ook voor de onderdelen zijn er meer leveranciers om risico’s hierdoor zoveel mogelijk uit te sluiten. Zo zijn er ook twee leveranciers voor de batterijen.

De iPhone 7 beschikt volgens de geruchten over een complexer design. Hierdoor is er meer tijd nodig en nieuwe productieprocessen, waardoor personeel extra getraind moet worden.

Uiterlijk

Naar verwachting beschikt de iPhone 7 qua uiterlijk over een vergelijkbaar design. Het grootste verschil is intern. Zo wordt de iPhone 7 mogelijk waterdicht en is er een nieuwe chip aanwezig. Ook gaan er geruchten dat de 3,5mm aansluiting zal verdwijnen en dat Apple de iPhone waterdicht zal maken.

Vorig artikeliPad Pro’s lopen vast na iOS 9.3.2 update
Volgend artikelMoto G4, G4 Plus en K5: Veel voor weinig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in