Google presenteert de Google Assistent en Google Home

Google heeft zijn spraakassistent voorzien van een flinke update, in vergelijking met de voorgaande versies is de dienst behoorlijk verbeterd. Het is nu echt mogelijk om een volledige conversatie te voeren met de Google assistent en verschillende acties te laten uitvoeren. 

Google Assistent
Google Home

Het is zo goed als zeker dat Google Now binnenkort door het leven zal gaan als Google Assistent, deze Assistent zal integratie bieden met een aantal producten waaronder Google Home.

De assistent bevindt zich op je smartphone en kan vragen beantwoorden en diensten openen. De nieuwe assistent reageert op je stem, dit is niet volledig nieuw voor een Assistent. Wel is het nieuw dat er nu doorgevraagd kan worden. Zo is Google Assistent bewust van locatie, tijd en allerlei andere factoren. Wanneer je bijvoorbeeld naar de film wilt gaan, Google weet dan waar je bent en geeft een lijst van films. Zelfs het bestellen van kaartjes is mogelijk via de spraakassistent.

Google Assistent is geen app op de smartphone, de nieuwe functionaliteit wordt toegepast op verschillende locaties. Waaronder de messenger-app Allo, Google home of Google zoeken.

Vorig artikelNetflix lanceert Fast.com om snelheid te meten
Volgend artikelFamilieleden kunnen binnenkort Android-apps delen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in