‘Siri binnenkort beschikbaar voor Mac OS X’

Al langere tijd gaat er een gerucht dat Siri beschikbaar zal komen voor het Mac OS X platform. Hiermee krijgt de Mac een optie waarmee je naar informatie kan zoeken via stembesturing. 

Nu zijn er verschillende screenshots opgedoken met daarop duidelijk de logo’s van Siri. Zowel de menu balk als de snelkoppelingenlijst hebben volgens de screenshot een Siri applicatie gekregen. Volgens de bron; MacRumors is Siri voor OS X in de beginfase van de ontwikkeling.

siri-dock-icoon

Op dit moment is Siri alleen beschikbaar voor iOS. Deze applicatie maakt het mogelijk om snel antwoord te krijgen op vragen, aangezien de informatie direct wordt opgezocht. Naar verwachting krijgt Siri voor Mac OS X vrijwel dezelfde functionaliteiten zoals op het iOS platform.

Aangezien het nog niet door Apple zelf bevestigd is, moeten we naar verwachting nog een aantal maanden wachten op de nieuwe functionaliteit. Op het Worldwide Developers Conference wordt er naar verwachting meer informatie vrijgegeven over Siri. Mogelijk beschikt de betaversie van OS X 10.12 over de nieuwe Siri functionaliteit.

Vorig artikelFamilieleden kunnen binnenkort Android-apps delen
Volgend artikelApple opent app-ontwikkelcentrum in India

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here