Huawei P9 Lite smartphone te koop in Nederland

Huawei heeft via een persbericht laten weten dat de nieuwe Huawei P9 smartphone te koop is in Nederland. Bij een aantal Nederlandse telecomproviders is de smartphone inmiddels beschikbaar, waaronder bij; KPN, T-Mobile en Vodafone. Ook is de smartphone inmiddels bij een aantal webwinkels te koop. 

huawei p9 lite up

De smartphone heeft een losse adviesprijs gekregen van 299, maar is uiteraard ook beschikbaar in combinatie met verschillende abonnementen bij de providers. De Huawei P9 Lite is een smartphone welke beschikt over redelijk krachtige specificaties.

Huawei P9 Lite

De smartphone is voorzien van een 5,2-inch Full HD scherm. Interne is er een HiSilicon Kirin 650-chipset te vinden in combinatie met 3GB aan RAM. Het interne geheugen van 16GB kan je eenvoudig uitbreiden via een microSD kaartje. Opvallend is de ondersteund voor twee simkaarten.

Aan de achterzijde van de smartphone is er een 12 megapixel camera te vinden. Aan de voorzijde is er een 8 megapixel camera. Standaard is er Android 6.0 aanwezig met de bekende Android skin van Huawei.

Vorig artikelApple opent app-ontwikkelcentrum in India
Volgend artikelModulaire Project Ara smartphone van Google komt in 2017

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in