Samsung Gear 360 vanaf 10 juni in Nederland te koop

De nieuwe Gear 360 is vanaf 10 juni te koop in Nederland. Met de Gear 360 is het mogelijk om op een goedkope manier virtual reality beelden te maken. Virtual reality is de toekomst, vele bedrijven zijn er mee bezig, waaronder Samsung. 

Gear-360-Left-Header-800x445

Vanaf 10 juni is de kleine Gear 360 te koop waarmee je eenvoudig beelden kan vastleggen in 360 graden. De beelden kan je niet alleen in combinatie met een Gear VR bekijken, ook op bijvoorbeeld Facebook of YouTube is het mogelijk om de content te bekijken.  Daarvoor hoeven ze enkel hun smartphone of muis te bewegen om rond te kijken.

De Samsung Gear 360 heeft twee fisheye-lenzen welke beschikken over een 15 megapixel sensor. Hierdoor is de camera in staat om vrij scherpe beelden te maken. Via de connectie met de smartphone is het mogelijk om eenvoudig content te bekijken of te delen.

Het nadeel is wel dat de camera alleen werkt voor de populaire Galaxy modellen waaronder de Galaxy S7 en Galaxy S6 smartphone. Vanaf 10 juni is de camera te koop in Nederland voor een bedrag van 349 euro.

Vorig artikel‘Snapchat heeft meer dagelijkse gebruikers dan twitter’
Volgend artikel‘1 miljoen exemplaren OnePlus 3 direct beschikbaar’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in