Motorola Moto G4 smartphone te koop in Nederland

De nieuwe Motorola Moto G4 is te koop in Nederland. De nieuwe smartphone van Motorola beschikt over een aantal indrukwekkende specificaties en wordt verkocht voor een interessante prijs. 

moto-g4

De nieuwe Moto G4 wordt in Nederland verkocht voor een bedrag van 229 euro en komt in het zwart en wit. De Moto G4 is een nieuwe smartphone van Motorola en Lenovo en wordt vanaf vandaag verkocht in Nederland.

Specificaties Motorola Moto G4

moto-g4-kl

Het toestel beschikt over een aantal flinke verbeteringen ten opzichten van zijn voorgangers. De Motorola Moto G4 heeft een behoorlijk groot UPS Full HD beeldscherm van 5,5 inch. Onder de motorkap is er een Snapdragon 617 chipset te vinden. Verder is er 2GB aan RAM te vinden en 16GB interne opslagcapaciteit wat je kan uitbreiden via een microSD kaartje.

Op cameragebied heeft de smartphone de beschikking over een uitgebreide 13-megapixelcamera. De camera wordt bijgestaan door een dual-tone flitser. Aan de voorzijde is er een 5-megapixel camera te vinden.

Het voordeel van de Moto G4 is dat er een zo goed als standaard Android 6.0.1 software op staat geïnstalleerd. De Motorola Moto G4 is vandaag vandaag te koop bij enkele Nederlandse webwinkels. De smartphone heeft een adviesprijs van 229 euro.  Ook zal er een plus variant verschijnen in Nederland welke wordt verkocht voor een bedrag van 269 euro. Dit exemplaar beschikt over een 16 megapixel-camera en een vingerafdrukscanner.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here